Cautare

476 de rezultate pentru "ciprian sora" (2.82 secunde)
O sora a fostului presedinte american John F. Kennedy, Eunice Kennedy Shriver, soacra guvernatorului din California Arnold Schwarzenegger, a decedat la 11 august la varsta de 88 de ani.
In noaptea de vineri spre sambata, Daniel a dormit acasa la sora lui mai mica, Floare Visan, de pe Str.
una ca cineva chiar se gandeste sa dezvolte in perioada de timp urmatoare o anumita formula politica, iar a doua, cineva vrea sa blocheze acest nume la OSIM pentru a nu concura cu adversarii politici." • Vasile Dancu, sociolog, director IRES "Avand in vedere ca tatal si sora ei sunt niste oameni politici cunoscuti, unul parlamentar european, celalalt presedintele Romaniei, ce activeaza in zona Partidului Popular European, probabil ca este vorba de un ONG care, la un moment dat, s-ar putea transforma intr-o miscare civica sau, de ce nu, chiar una politica.
E mama mea care organizeaza in fiecare an o masa la care sunt prezenti sora mea cu familia si familia mea.
Cand isi ridica privirea de la treburile tarii si scruteaza zarea portocalie spre viitorul luminos al partidului sau, minunata colega si sora si camarada de idei risipeste cu generozitate functii si candidaturi, pe care suratele din partid se intampla chiar sa le ia in serios.
Nici Adrian Udrea si nici sora sa, Elena, nu le-au oferit jurnalistilor declaratii. Singura care a vorbit cu presa a fost cumnata ministrului Dezvoltarii, care a sustinut ca nu exista nicio legatura intre cariera ei politica si Elena Udrea.
"Tatal lui Predoiu asta a fost cuscru cu mine, ca tinea sora mea un frate al lui", a mai zis Ion Udrea.
Premierul Romaniei, Victor Ponta, se intalneste astazi cu presedintele Frantei Premierul Victor Ponta se afla la Paris, unde s-a intalnit cu presedintele francez Francois Hollande si cu primul-ministru Jean-Marc Ayrault, cu care a discutat despre aderarea Romaniei la Schengen.
Doar o calugarita-sora de la ospiciu reuseste sa-l dea jos pana la urma. Amarcord inseamna in italiana, sau, mai degraba, in felliniana, Imi amintesc.
Directorul adjunct al sucursalei Botosani a Bancii Comerciale Romane (BCR), Emanoil Damii, a cumparat, in urma cu trei ani, un teren de la sora lui Cuciureanu, Florica Pelinescu, desi negocierile s-au purtat direct intre directorul adjunct al BCR si controversatul om de afaceri.
Mergand insa pe prezumtia de nevinovatie acordata firmelor de turism (prezumtie pe care o extindem pana la urma asupra tuturor firmelor, pana la finalizarea dosarului), putem presupune ca SC Perla Majestic SA, SC Sabin Tour SRL (sora mai mica a Perlei Majestic, aflata si ea in haremul de firme a lui Mohammad Murad) si SC Complex Vega SA au trecut testul penal, fara a le exonera de vinovatia pe care le-o poate pune in carca raportul Ministerului Mediului.
sa schimbe imaginea de companie învechita a ROMTELECOM, sa dubleze conexiunile de banda larga si sa coopereze mai mult cu Cosmote, firma sora.
Postul de conducere al FMI a fost mereu ocupat de un european de la crearea acestei institutii, în 1945, conform unui acord informal prin care SUA numesc presedintele organizatiei-sora a FMI, Banca Mondiala.
Am venit la Craiova la Facultatea de Automatica doar cu o sacosa, cu sora mea si cu mama. Am stat cu chirie la o ferma, aveam o camera, o camara si acces la baia comuna.
Am venit la Craiova la Facultatea de Automatica doar cu o sacosa, cu sora mea si cu mama. Am stat cu chirie la o ferma, aveam o camera, o camara si acces la baia comuna.
3 functioneaza si "sora" asociatiei, SC FPP Oltenia SA, care are ca actionari o lista de persoane fizice si un singur angajat.
Bill are o sora mai mare, Kristi, si una mai tânara, Libby. Ca nume, este al patrulea William din familia sa, dar era cunoscut drept William Gates al III-lea sau "Trey", deoarece tatal sau a renuntat la sufixul "III" din nume.
"In 2008 am creat o sora a companiei din Montreal la Craiova, unde vrem sa transferam tot ce inseamna procesare de date.
Potrivit importatorului pentru Romania (Romcar), o autoutilitara usoara Transit Connect se vinde pe piata de la noi din tara cu preturi pornind de la 12.990 de euro plus TVA, iar "sora" sa Tourneo are preturi de la 15.000 de euro in sus.
De asemenea, tot miercuri, in jurul orelor 11, constantenii care au trecut prin fata sediului Directiei Judetene a Arhivelor Nationale au tras o sperietura sora cu moartea, cand au vazut ca dintr-un autoturism, marca Ford, parcat in zona, iesea un fum gros.
google-analytics.com